Velkommen til Lykkedal Retreat!

VELKOMMEN TIL LYKKEDAL RETREAT

 Da alt lukkede ned i verden, åbnede kursuscenteret Lykkedal Retreat. Kursuscenteret har dog været under opbygning i 2021 med kurser i det små. 


Lykkedal Retreat er et forskningsbaseret og naturspirituelt center, der inspirerer til større trivsel, velvære og lykke. Lykke er en flygtig tilstand af følelser og tanker, og ofte leder vi efter lykken de forkerte steder. Ingen kan være lykkelige hele tiden, men der findes metoder til at blive bedre til at fastholde lykkefølelse.

Lykkedal Retreat drives af antropolog, forsker og terapeut Natassia H. Rosewood, der har arbejdet med mennesker i ind- og udland hele sit liv. Hun er inspireret af lykkeforskning, og kurser og events handler om at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre, komme ned i kroppen og ud i naturen. Derfor er helende og smukke naturomgivelser i centrum på kursuscenteret i Nordsjælland, der byder på workshops og events inden for emner som slow living, naturfordybelse, meditation, mindfulness, selv-hypnose, yoga og med fokus på alt det nærende og berigende imellem mennesker og i naturen.

Natassia’s mission er at skabe et naturspirituelt fællesskab med værdier som nærvær og sunde møder mellem mennesker og med naturen. Med sin forskning og terapeutiske baggrund har hun specialiseret sig i at opbygge nærende og støttende relationer og fællesskaber og udviklet metoder til at fastholde lykke. Hun har rejst verden rundt og undersøgt, hvad der skaber trivsel og velvære blandt mennesker i andre kulturer, og ophold hos naturfolk har givet hende viden om naturterapeutiske redskaber.

 


Stå på bakketoppen og mærk et historisk vingesus med udsigten til gamle Pibe Mølle. Gå mindful rundt blandt de store træer til toner af fuglekvidder. Duft til urter og blomster i terapihaven. Forbind dig med moder natur i flokken af islandske heste. 

 

”I en hektisk verden, hvor vi bruger mere tid indendørs og online, glemmer vi naturens evne til at få os ned i gear og i balance. Forskning påpeger, at jo tættere vi lever på naturen, jo bedre har vi det fysisk og psykisk. Ophold i naturen sænker stresshormoner betydeligt og har en gavnlig indflydelse på vores hjerner og adfærd.” -Natassia

 

På Lykkedal Retreat er omdrejningspunktet at komme tættere på det gode liv, og nogle af de metoder, der kan føre dertil er indbefattet i de kurser, der tilbydes som yoga, meditation, hypnose, mindfulness, natur, jordforbindelse og intuition.

 

Du har mulighed for at leje Lykkedal’s faciliteter til egne kurser. 

Vores kursus faciliteter er: 

– Den mongolske jurt/rundsal – skov caféen – skov salen – hytten – hyggeligt cafédrivhus – mange skønne træterrasser – 7 tønder skøn natur – flok af islandske heste – bålsted –  service til 20 personer – yoga måtter og udstyr til 12 personer

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...